< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=372043495942183&ev=PageView&noscript=1" />
Добредојдовте на нашите веб-страници!

Зошто да изберете IVISMILE електрична четка за заби

Четката за заби IVISMILE е висококвалитетна алатка за хигиена на забите дизајнирана да обезбеди ефикасно чистење на забите и способности за избелување на забите. Се одликува со 6 парчиња сини ламби за избелување на забите, што ви овозможува лесно да постигнете посветла насмевка. Четката за заби нуди 4 начини на чистење, кои одговараат на различни преференции и потреби за чистење.

Напојувана од батерија од 800 mAh, четката за заби може безжично да се полни, обезбедувајќи практичност и флексибилност при полнењето. Со опсег на вибрации од 34800-38400 вртежи во минута, тој нуди моќно, но нежно дејство за чистење за оптимална орална хигиена.

Со 2-минутен тајмер, четката за заби гарантира дека ги четкате забите за препорачаното времетраење. Главата на четката за заби е опремена со меки влакна Dupont, што обезбедува нежно и ефективно чистење.

Со водоотпорно ниво IPX7, четката за заби е безбедна за употреба во влажни средини и може лесно да се чисти без никаков ризик од оштетување. LED индикаторот на рачката ви овозможува да го проверите статусот на батеријата на прв поглед.

Четката за заби доаѓа со држач за полнење, жица за полнење и упатство за употреба за практично користење и поставување. Вклучува и луксузна кутија за лесно складирање и патување.

Димензии на производот:

Глава на четка за заби: Не е обезбедено
Големина на кутијата: 22,5×15,5x4cm
Тежина: 0,5 KG (вклучувајќи го пакувањето)


Време на објавување: Октомври-13-2023 година